Wie zijn wij?

SeniorenGemak

De gezichten erachter

Noortje van Straalen

Mijn naam is Noortje, opgegroeid en woonachtig in Hoogkarspel. Na opleidingen in bedrijfseconomie en verandermanagement ben ik gaan werken binnen verschillende projecten op het snijvlak van ICT en de gebruikers. Deze projecten waren binnen een commerciële organisatie maar ook in de zorg. Het positieve gevoel om iemand te helpen met behulp van techniek of ondersteuning in welke vorm dan ook gaf en geeft mij nog altijd veel energie. Deze combinatie: anderen verder helpen, ontzorgen en ontlasten op het gebied van administratie en technische mogelijkheden, komt samen in de diensten van SeniorenGemak. 

Het leven leiden zoals iemand wil met waar mogelijk de ondersteuning van mensen of techniek. Hoe? Ik help graag om samen te zoeken naar de perfecte oplossing. Samen vinden we de mogelijkheden die precies passen want dat is toch echt maatwerk.

Ik creëer graag overzicht, ben goed met cijfers, schep graag duidelijkheid en vind het een uitdaging om te zoeken naar de beste oplossing voor welk probleem dan ook. Ik wil u helpen om zo zelfstandig mogelijk ouder te worden, wat u daarvoor nodig hebt vinden we samen uit.

Tessa Vriend

Mijn naam is Tessa Vriend, opgegroeid en woonachtig in Wervershoof. Na mijn opleidingen ben ik gestart bij de Rabobank. Overzicht en inzicht creëren voor de klanten en hen mogen adviseren is wat ik zo leuk vond. Maar er miste iets. Met een hoofd voor cijfers maar een hart voor mensen en welzijn, was dit niet genoeg voor mij. Ik wilde nog een stap extra zetten buiten de financiële diensten en producten van de bank. Dus gooide ik het roer compleet om. Na verschillende cursussen en opleidingen mocht ik als welzijnsconsulent aan de slag.

Wat een meerwaarde geeft dat! Het gevoel om met wellicht schijnbaar kleine dingen grote verschillen te kunnen maken voor anderen. Met SeniorenGemak komen de zaken waar ik zo blij van wordt samen: overzicht, inzicht, cijfers en vooral mensen! Ontzorgen van senioren maar ook de mensen om hen heen én ervoor zorgen dat zaken goed zijn geregeld, nu en later, is wat ik graag ook voor u beteken.

Benieuwd naar de diensten die wij aanbieden? Zie hiervoor de pagina Dienstverlening. Staat uw vraag hier niet bij maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem ook dan contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen doen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Uw behoefte is en blijft maatwerk.
Neem gerust contact met ons op en samen zoeken we een passende oplossing.

Copyright © 2019 Seniorengemak | Privacy Statement | Gemaakt door Great Graphics