Opstellen van

Persoonlijk Levensdossier

Uw zaken goed geregeld, voor nu en voor later.

We denken er liever niet te veel over na: wat gebeurt er als ik zelf niet meer kan beslissen of nog verder, wanneer ik er niet meer ben?

Toch is het belangrijk om hierover na te denken. 
Nu heeft u hier nog invloed op en kunt u uw wensen kenbaar maken. Nu kunt u de dingen regelen zodat deze gaan zoals u wilt als u er niet meer bent. 

Met uw persoonlijk levensdossier stellen we samen een naslagwerk op met hierin uw wensen, praktische zaken en eventuele andere documenten (denk aan (levens)testament) gebundeld. Dit geeft u nu inzicht en overzicht. U kunt dit altijd nog aanpassen, het is in uw eigen beheer.

Waarom een persoonlijk levensdossier?

  • Het is uw persoonlijk levensdossier, u bepaalt wat er wel en niet in komt.
  • Mocht de situatie zich voordoen dat u (tijdelijk) niet zelf kunt handelen of beslissen, is er voor degene die dat wel voor u kan en mag duidelijk wat uw wensen zijn en welke zaken zijn geregeld.
  • Overzicht, inzicht en rust voor u en uw nabestaande(n).

Beschikt u (nog) niet over een (levens)testament en komen er zaken naar voren die u daar graag in vast zou willen leggen? Wij gaan hierover ook graag met u in gesprek en begeleiden u indien gewenst naar en bij een notaris. Wij sluiten aan en zorgen ervoor dat zaken zo op papier komen te staan zoals u het echt wilt.

Begrijpt u niet helemaal wat de notaris uiteindelijk voor u op papier heeft gezet door alle termen die worden gebruikt? Wij zorgen ervoor dat dit voor u duidelijk wordt in begrijpelijke taal.

Staat uw vraag er niet tussen?

Uw behoefte is en blijft maatwerk. 

Neem gerust contact met ons op en samen zoeken we naar een passende oplossing.

Copyright © 2019 Seniorengemak | Privacy Statement | Gemaakt door Great Graphics